360°-fotografie geeft een ruimtelijke impressie

Om de verkoop of verhuur te bevorderen, is hoogstaand beeldmateriaal erg belangrijk. 360°-fotografie is een aanvulling op onze woningfotografie en zorgt voor een alles-in-1-beeld. Door middel van een interactieve panoramafoto kan de potentiële koper of huurder een kijkje nemen in het huis door in de ruimte te manoeuvreren en in en uit te zoomen; dit alles met 1 foto!

Uit onderzoek van Funda blijkt dat kopers en huurders woningen positiever waarderen als er 360°-fotografie bij wordt aangeboden. Tevens zorgen 360°-foto’s voor een grotere interesse. Kopers blijken na het zien van 360°-fotografie enthousiaster te zijn dan bij normale foto’s. U vergroot dus uw kans op verkoop of verhuur van de woning!

Funda en andere woningsites waarderen deze fotografie. Zij belonen 360°-foto’s met een hogere positie op de website, waardoor de woning meer aandacht krijgt. 360°-fotografie levert u dus op meerdere manieren voordeel op!

  • Hoogstaande fotografie voor de verkoop of verhuur van uw woning
  • Realistische indruk met behulp van 360°-view
  • Te combineren met woningfotografie

Bestel 360°-tour

Veelgestelde vragen

House Presentation heeft werknemers in dienst die in het bezit zijn van een degelijke basiskennis en expert zijn binnen hun eigen werkveld. Dit zorgt ervoor dat wij kwaliteit leveren. Bovendien zetten wij altijd net die extra stap om ervoor te zorgen dat u zich onderscheidt van de massa.

Wij voorzien u van alle benodigde diensten en producten, zodat u niet met verschillende partijen zaken hoeft te doen. Dit maakt dat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden en zich verder nergens zorgen over hoeft te maken, terwijl wij doen waar we goed in zijn.

House Presentation niet alleen met u mee, maar denkt ook vooruit en anticipeert optimaal op de huidige marktontwikkelingen. Zo verzorgen wij een passende en volmaakte presentatie van uw vastgoed.

Maximaal binnen 3 werkdagen is de opdrachtgever in het bezit van de 360°-fotografie. Kunt u niet langer wachten, dan kunt u contact met ons opnemen en de mogelijkheden bespreken. Wij zullen er dan streven om de fotografie eerder aan te leveren. Houdt u er rekening mee dat dit door eventuele externe factoren niet altijd mogelijk is.

Nee, dit is niet nodig. Als u van tevoren aangeeft wanneer u afwezig zult zijn, zal onze fotograaf de sleutel bij de makelaar ophalen om deze zo snel mogelijk weer terug te brengen als het werk gedaan is. Hier zijn uiteraard geen extra kosten aan verbonden; wij zetten immers die extra stap voor onze klanten.

Ja. Al onze fotografen hebben hier een speciale lens voor. De 360°-fotografie en de reguliere woningfotografie kunnen dus in 1 afspraak worden verricht.