Seizoensfotografie: voor ieder seizoen bijpassende foto's

Ieder seizoen geeft een nieuwe sfeer en een eigen karakter aan een woonruimte. Voor kopers of huurders kan juist deze toevoeging van doorslaggevende waarde zijn. Hier spelen wij op in. Wij kunnen u voor een klein bedrag bovenop het standaard fotografiepakket voorzien van recente foto's, gemaakt in de verschillende seizoenen.

Met seizoensfotografie spreekt u een breder publiek aan dan normaal, dus bezorg die steeds weer twijfelende koper of huurder zomer- of winterkriebels en verkoop of verhuur het huis een stuk sneller!

  • Geef woningen extra karakter
  • Speel in op de behoefte van de koper
  • Te combineren met een inmeting NEN2580

Bestel seizoensfotografie

Veelgestelde vragen

House Presentation heeft werknemers in dienst die in het bezit zijn van een degelijke basiskennis en expert zijn binnen hun eigen werkveld. Dit zorgt ervoor dat wij kwaliteit leveren. Bovendien zetten wij altijd net die extra stap om ervoor te zorgen dat u zich onderscheidt van de massa.

Wij voorzien u van alle benodigde diensten en producten, zodat u niet met verschillende partijen zaken hoeft te doen. Dit maakt dat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden en zich verder nergens zorgen over hoeft te maken, terwijl wij doen waar we goed in zijn.

House Presentation niet alleen met u mee, maar denkt ook vooruit en anticipeert optimaal op de huidige marktontwikkelingen. Zo verzorgen wij een passende en volmaakte presentatie van uw vastgoed.

Na opname leveren wij de woningfotografie binnen 3 werkdagen aan bij de opdrachtgever.

Indien u de fotografie eerder wilt ontvangen, kunt u dit overleggen met onze binnendienst. Wij doen uiteraard ons uiterste best, maar houdt u er rekening mee dat het in drukke periodes, bijvoorbeeld voor een open-huizenroute, niet altijd mogelijk is om fotografie eerder aan te leveren.

Nee, dit is niet nodig. Als u van tevoren aangeeft wanneer u afwezig zult zijn, zal onze fotograaf de sleutel bij de makelaar ophalen om deze zo snel mogelijk weer terug te brengen als het werk gedaan is. Hier zijn uiteraard geen extra kosten aan verbonden; wij zetten immers die extra stap voor onze klanten.

Meer voorbeelden