Fotovideo, vertelt het verhaal in beeld (en woord)

House Presentation maakt fotopresentaties van vastgoed die u bijvoorbeeld op Funda kunt gebruiken. Deze fotopresentaties bestaan uit een slideshow met voice-over en zorgen voor een duidelijk, aantrekkelijk beeld bij potentiële kopers. 'Een foto zegt meer dan duizend woorden', maar een combinatie van passend beeldmateriaal en de juiste omschrijving van een huis of bedrijfspand via de voice-over maakt het geheel toegankelijker en geeft nog meer stimulans om tot aankoop over te gaan. De foto’s werken op het gevoel en de voice-over op het verstand; een ideale combinatie.

  • Fotopresentatie voor de verkoop van uw woning
  • Realistische indruk met behulp van 360°-view
  • Te combineren met reguliere woningfotografie

Bestel fotovideo

Veelgestelde vragen

House Presentation heeft werknemers in dienst die in het bezit zijn van een degelijke basiskennis en expert zijn binnen hun eigen werkveld. Dit zorgt ervoor dat wij kwaliteit leveren. Bovendien zetten wij altijd net die extra stap om ervoor te zorgen dat u zich onderscheidt van de massa.

Wij voorzien u van alle benodigde diensten en producten, zodat u niet met verschillende partijen zaken hoeft te doen. Dit maakt dat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden en zich verder nergens zorgen over hoeft te maken, terwijl wij doen waar we goed in zijn.

House Presentation niet alleen met u mee, maar denkt ook vooruit en anticipeert optimaal op de huidige marktontwikkelingen. Zo verzorgen wij een passende en volmaakte presentatie van uw vastgoed.

Een passende advertentietekst. Deze tekst zal dan in combinatie met de foto’s worden gebruikt om een passende voice-over te maken voor uw fotovideo, ingesproken met een professionele stem in een studio.

Dit is mogelijk. Wij maken vervolgens een bijpassende advertentietekst. Deze tekst zal dan in combinatie met uw foto’s worden gebruikt om een voice-over te maken voor uw fotovideo, ingesproken met een professionele stem in een studio.