Fotobewerking exterieur

De kozijnen een likje verf geven? Het exterieur van een volledige woning aanpassen? Die vervelende boom voor het huis verwijderen? De tuin opnieuw aanleggen? Het kan virtueel! De fotobewerking zorgt zonder veel inspanning voor een compleet nieuwe presentatie van een pand.

Ook de foto's van de buitenkant van een huis spelen een grote rol bij het maken van een afspraak voor een eventuele bezichtiging. Een aangepast exterieur of een andere indeling van de tuin kunnen een klant net over de streep trekken om het huis te bezichtigen.

Toon de potentie van uw woning en zorg voor een grotere verkoopkans!

  • Potentie van de woning wordt inzichtelijk
  • Betaalbaar maar vooral snelle oplossing

Bestel exterieurbewerking

Veelgestelde vragen

House Presentation heeft werknemers in dienst die in het bezit zijn van een degelijke basiskennis en expert zijn binnen hun eigen werkveld. Dit zorgt ervoor dat wij kwaliteit leveren. Bovendien zetten wij altijd net die extra stap om ervoor te zorgen dat u zich onderscheidt van de massa.

Wij voorzien u van alle benodigde diensten en producten, zodat u niet met verschillende partijen zaken hoeft te doen. Dit maakt dat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden en zich verder nergens zorgen over hoeft te maken, terwijl wij doen waar we goed in zijn.

House Presentation niet alleen met u mee, maar denkt ook vooruit en anticipeert optimaal op de huidige marktontwikkelingen. Zo verzorgen wij een passende en volmaakte presentatie van uw vastgoed.

De tijd die onze bewerking nodig heeft is 3 tot 5 werkdagen na akkoord.

Om de exterieurbewerking uit te voeren, vragen wij om een foto van het exterieur met de eventuele wensen voor het resultaat. Nadat wij deze hebben ontvangen, zullen wij aan de hand hiervan een passend voorstel voor u maken.

Meer voorbeelden