Inmeten NEN 2580 go meting

U kunt potentiële kopers van informatie over de inhoud en gebruiksoppervlakte van een object voorzien door een woning professioneel te laten inmeten. House Presentation neemt deze tijdrovende klus graag voor haar rekening.

Bij het meten van een woning kan verwarring ontstaan over ruimtes als gemeenschappelijke ruimtes, ruimte onder de trap of ruimte onder schuine daken. De NEN 2580 norm zorgt voor duidelijkheid. Sinds 1 september 2010 zijn LVM, VBO en NVM makelaars verplicht om de gebruiksoppervlakte (GBO) volgens NEN 2580 in te meten. Dit ingewikkelde proces nemen wij u graag uit handen. Bij elke woningmeting op locatie ontvangt u tevens een gebruiksoppervlakte berekening.

  • Conform de richtlijnen
  • Te bestellen in combinatie met Floorplanner-plattegrond Funda

Bestel NEN2580go meting

Veelgestelde vragen

House Presentation heeft werknemers in dienst die in het bezit zijn van een degelijke basiskennis en expert zijn binnen hun eigen werkveld. Dit zorgt ervoor dat wij kwaliteit leveren. Bovendien zetten wij altijd net die extra stap om ervoor te zorgen dat u zich onderscheidt van de massa.

Wij voorzien u van alle benodigde diensten en producten, zodat u niet met verschillende partijen zaken hoeft te doen. Dit maakt dat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden en zich verder nergens zorgen over hoeft te maken, terwijl wij doen waar we goed in zijn.

House Presentation niet alleen met u mee, maar denkt ook vooruit en anticipeert optimaal op de huidige marktontwikkelingen. Zo verzorgen wij een passende en volmaakte presentatie van uw vastgoed.

Nee, dit kan niet. House Presentation besteedt veel aandacht aan haar diensten en producten en daarbij is de juiste kennis vereist.

Voor woningfotografie ontvangt u een van onze eigen professionele fotografen met een gedegen opleiding en een aanvullende interieurfotografie-opleiding. Voor een NEN-2580 meting ontvangt u iemand met een bouwkundige achtergrond. Wel proberen wij de afspraak tegelijk in te plannen, zodat alles in 1 afspraak voor u geregeld wordt.