Impressieplattegrond; uw droomwoning in de maak

Bij de verkoop of verhuur van een pand bepaalt de manier van presenteren vaak de interesse van de belangstellenden. Om deze reden is een aantrekkelijke, duidelijk leesbare en begrijpelijke plattegrond een van de fundamentele punten van een woningpresentatie.

Al onze plattegronden worden opgezet met professionele tekensoftware, zodat de hoogst mogelijke precisie bereikt wordt. Afhankelijk van uw wensen kunnen de plattegronden in zwart-wit, in kleur en volledig ingericht worden geleverd.

Bovendien kunnen de plattegronden volledig aangepast worden aan de wensen van de gebruiker. Ook kunnen de plattegronden dienen als handvat bij de bepaling van de gebruiksoppervlakte volgens branchebrede meetinstructie.

Met deze dienst kunt u uw klanten optimaal helpen bij het vinden van hun droomwoning!

  • Schetsen en oude bouwtekeningen zijn voldoende voor een nieuwe en actuele woningplattegrond
  • Oppervlaktebepaling volgens branchebrede meetinstructie
  • Vakkundige tekenaars

Bestel Impressieplattegrond

Veelgestelde vragen

House Presentation heeft werknemers in dienst die in het bezit zijn van een degelijke basiskennis en expert zijn binnen hun eigen werkveld. Dit zorgt ervoor dat wij kwaliteit leveren. Bovendien zetten wij altijd net die extra stap om ervoor te zorgen dat u zich onderscheidt van de massa.

Wij voorzien u van alle benodigde diensten en producten, zodat u niet met verschillende partijen zaken hoeft te doen. Dit maakt dat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden en zich verder nergens zorgen over hoeft te maken, terwijl wij doen waar we goed in zijn.

House Presentation niet alleen met u mee, maar denkt ook vooruit en anticipeert optimaal op de huidige marktontwikkelingen. Zo verzorgen wij een passende en volmaakte presentatie van uw vastgoed.

Een bouwtekening of zelfgemaakte schets van het object is voor ons genoeg. Download voor de schets het tekenformulier via de website.

Ja. Wijzigen is de eerste keer kosteloos en alle keren hierna zal House Presentation een kleine vergoeding vragen.

House Presentation garandeert een levering binnen 3 werkdagen. Wijzigingen ontvangt u binnen 8 werkuren retour.

Als u zelf geen materiaal van een pand hebt, kunnen wij het object voor u komen inmeten. Indien gewenst, kunnen we gelijk foto’s komen maken. Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk langs.

Nee, dit kan niet. House Presentation besteedt veel aandacht aan haar diensten en producten en daarbij is de juiste kennis vereist.

Voor woningfotografie ontvangt u een van onze eigen professionele fotografen met een gedegen opleiding en een aanvullende interieurfotografie-opleiding. Voor een NEN-2580 meting ontvangt u iemand met een bouwkundige achtergrond. Wel proberen wij de afspraak tegelijk in te plannen, zodat alles in 1 afspraak voor u geregeld wordt.