Woningfotografie; voor een sterke eerste indruk

Met de fotografie van een woning wilt u onmiddellijk indruk maken op potentiele kopers en/of huurders. Dit is immers de belangrijkste maatstaf voor de klant om te besluiten het huis te bezichtigen en uiteindelijk te kopen of te huren.

Met House Presentation onderscheidt u zich op Funda. House Presentation is gespecialiseerd in woningfotografie en zorgt ervoor dat u geïnteresseerden een betere eerste indruk geeft van uw aanbod. Zo zult u gegarandeerd meer belangstellenden aantrekken en logischerwijs een betere verkoop/verhuur bereiken.

Ook beschikken potentiële kopers en huurders via House Presentation over kwalitatief en kwantitatief betere informatie, wat er voor zorgt dat ze sneller tot aankoop over zullen gaan.

Haal House Presentation vandaag nog in huis en begin met een voorsprong op uw concurrenten.

  • House Presentation voor de verkoop van uw woning(en)
  • Inspireer, motiveer en intrigeer belangstellenden
  • Te combineren met een inmeting NEN2580

Bestel woningfotografie

Veelgestelde vragen

House Presentation heeft werknemers in dienst die in het bezit zijn van een degelijke basiskennis en expert zijn binnen hun eigen werkveld. Dit zorgt ervoor dat wij kwaliteit leveren. Bovendien zetten wij altijd net die extra stap om ervoor te zorgen dat u zich onderscheidt van de massa.

Wij voorzien u van alle benodigde diensten en producten, zodat u niet met verschillende partijen zaken hoeft te doen. Dit maakt dat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden en zich verder nergens zorgen over hoeft te maken, terwijl wij doen waar we goed in zijn.

House Presentation niet alleen met u mee, maar denkt ook vooruit en anticipeert optimaal op de huidige marktontwikkelingen. Zo verzorgen wij een passende en volmaakte presentatie van uw vastgoed.

De grootte van een woning bepaalt de tijd die het kost om het object te fotograferen. Onze woningfotografen zijn gemiddeld een uur bezig. Wij zullen eerst de binnenkant voor onze rekening nemen, waarna we buiten verder gaan terwijl u binnen weer aan het werk kunt.

Omdat het weer in Nederland nog wel eens te wensen over laat, kunnen wij er niet altijd vanuit gaan dat onze fotografen hun werk zonder zorgen kunnen voltooien als zij bijvoorbeeld het exterieur van uw huis moeten fotograferen. In dit geval zullen wij zo snel mogelijk kosteloos een nieuwe afspraak met u maken.

Om uw huis nog beter te presenteren wilt u wellicht eventuele sneeuw of blaadjes in de tuin opruimen. Ook hiervoor bieden wij een oplossing. Wij zorgen dat er zo snel mogelijk een fotograaf bij u langskomt die het object zonder alle bovengenoemde belemmeringen van binnen en van buiten fotografeert.

Speciaal voor woningen die door House Presentation zijn gefotografeerd in de winter of herfst, hebben wij seizoensfotografie.

Voor een gereduceerd tarief komt er een fotograaf bij u langs die de buitenkant, maar eventueel ook die mooie woonkamer met zicht op de achtertuin of de keuken met zicht op een fraaie groenstrook opnieuw fotografeert.

Maximaal binnen 3 werkdagen is de opdrachtgever in het bezit van de woningfotografie. Kunt u niet langer wachten, dan kunt u contact met ons opnemen en de mogelijkheden bespreken. Wij zullen er dan streven om de fotografie eerder aan te leveren. Houdt u er rekening mee dat dit door eventuele externe factoren niet altijd mogelijk is.

Sommige ruimtes in een huis worden nooit opgenomen in een presentatie. Denk hierbij aan het interieur van een garage of een berghok. Als u van mening bent dat ook deze ruimtes in de presentatie moeten worden opgenomen, horen wij dit graag van u.

Nee, dit is niet nodig. Als u van tevoren aangeeft wanneer u afwezig zult zijn, zal onze fotograaf de sleutel bij de makelaar ophalen om deze zo snel mogelijk weer terug te brengen als het werk gedaan is. Hier zijn uiteraard geen extra kosten aan verbonden; wij zetten immers die extra stap voor onze klanten.

Omdat uw object optimaal gepresenteerd moet worden, laten wij indien gewenst de styling verzorgen door een professionele verkoopstyliste. Deze zorgt er dan voor dat het huis van binnen verkoopklaar wordt gemaakt, zonder slordigheden in bijvoorbeeld toilet, douche of keuken.

Meer voorbeelden