Woningminisite, etaleer uw pand!

Een Woningminisite aan uw woning of kantoorpand koppelen is dé manier om reclame te maken voor objecten. De minisite zet uw woning extra in het zonnetje. Met foto's, informatieve teksten en gegevens over het pand worden kopers en huurders aangemoedigd om te gaan kijken.

Op Funda staan momenteel talloze woningen te koop of te huur. Een professionele presentatie via een minisite is uniek, onderscheidt u van anderen en stimuleert een succesvolle verkoop of verhuur.

Het adres van de woning is de url van de minisite. Leuk voor verkopers, huurders en kopers die dit webadres met iedereen kunnen delen. Bovendien geeft het u extra reclame!

  • Basis of full-service
  • Altijd een eigen webadres
  • Exclusiviteit in uw regio mogelijk

Bestel Woningminisite

Veelgestelde vragen

House Presentation heeft werknemers in dienst die in het bezit zijn van een degelijke basiskennis en expert zijn binnen hun eigen werkveld. Dit zorgt ervoor dat wij kwaliteit leveren. Bovendien zetten wij altijd net die extra stap om ervoor te zorgen dat u zich onderscheidt van de massa.

Wij voorzien u van alle benodigde diensten en producten, zodat u niet met verschillende partijen zaken hoeft te doen. Dit maakt dat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden en zich verder nergens zorgen over hoeft te maken, terwijl wij doen waar we goed in zijn.

House Presentation niet alleen met u mee, maar denkt ook vooruit en anticipeert optimaal op de huidige marktontwikkelingen. Zo verzorgen wij een passende en volmaakte presentatie van uw vastgoed.

Na opname van de woning en een volledig ingevuld interview zal de site maximaal 5 werkdagen later live staan.

Ja dit kan! Uiteraard hebben wij hiervoor, naast de advertentietekst, de algemene informatie en het interview, wel de bestaande fotografie nodig.

Als je voor minimaal 60 procent van je huidige bestaande woningportefeuille een full service pakket afsluit krijg je van ons zes maanden lang een exclusiviteitsgarantie. Dat betekent dat je een half jaar lang de enige makelaar in je gemeente bent die de woningen via minisites verkoopt.

Maar dat niet alleen. Wij zorgen er ook voor dat iedereen in je gemeente dat komt te weten. Wij versturen een persbericht naar de dag- en weekbladen in uw regio. Daarnaast plaatsen wij een persbericht op de sites van de lokale huis-aan-huisbladen. Ook krijg je van ons tekst en presentatiemateriaal dat je eenvoudig op je eigen site kan plaatsen. En je krijgt tenslotte ook nog eens een tweet die je zelf kunt twitteren of facebooken.