Woningfilm: alsof koper en huurder zich in het pand bevinden

Als we op zoek zijn naar een nieuw pand, struinen we vaak dagenlang door omschrijvingen en foto's om te proberen een idee te vormen bij een pand. House Presentation biedt hierbij een helpende hand. Met onze professionele woningvideo's en -films geven wij belangstellenden een interessante, indrukwekkende weergave van het object. Hoewel een bezichtiging nog altijd meer impact zal hebben dan een video, krijgt de potentiële koper of huurder wel het idee dat hij of zij al door het pand wandelt en is de aankoop al een stuk dichterbij.

Uit onderzoek blijkt dan ook dat kopers en huurders woningadvertenties met een woningvideo positief waarderen en bovendien eerder een bezichtiging zullen aanvragen.

Door gebruik te maken van een voice-over, hoge kwaliteit video's en een verhaal dat volledig is afgestemd op uw wensen, weet House Presentation de sterke punten van een object extra te benadrukken en de geïnteresseerde op verschillende gebieden te informeren. De techniek achter een woningfilm, de integratie van de videospeler binnen uw website en betrouwbare hosting maken het geheel vervolgens tot een zorgeloos, eenvoudig proces.

  • Ideaal voor een bezichtiging op afstand
  • Videopresentaties die stimuleren tot een "real-life" bezichtiging
  •  Te combineren met woningfotografie

Bestel woningfilm

Veelgestelde vragen

House Presentation heeft werknemers in dienst die in het bezit zijn van een degelijke basiskennis en expert zijn binnen hun eigen werkveld. Dit zorgt ervoor dat wij kwaliteit leveren. Bovendien zetten wij altijd net die extra stap om ervoor te zorgen dat u zich onderscheidt van de massa.

Wij voorzien u van alle benodigde diensten en producten, zodat u niet met verschillende partijen zaken hoeft te doen. Dit maakt dat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden en zich verder nergens zorgen over hoeft te maken, terwijl wij doen waar we goed in zijn.

House Presentation niet alleen met u mee, maar denkt ook vooruit en anticipeert optimaal op de huidige marktontwikkelingen. Zo verzorgen wij een passende en volmaakte presentatie van uw vastgoed.

Wij schrijven een script in samenwerking met de opdrachtgever. Zo’n script omvat een voice-over en muziek, een interview met de makelaar en camera- en omgevingsshots vanuit verschillende posities.