Meer belangstelling door kwalitatief sterke woningbrochures!

Waar de meeste makelaars standaard, zelfgeprinte woningbrochures gebruiken, weten wij precies wat we moeten doen om uw object in de schijnwerpers te zetten.

Iedere woning heeft zijn eigen unieke kenmerken, daarom vraagt een woningbrochure om extra aandacht. Wat ú wilt presenteren staat centraal. House Presentation kan u hierbinnen ondersteunen om uw doel te bereiken: het zo snel mogelijk verkopen of verhuren van een woning.

Onze woningbrochures zijn vaak maatwerk, maar ook stellen wij gestandaardiseerde brochures per makelaar samen. Dit zorgt ervoor dat een pand zo snel mogelijk gepresenteerd kan worden.

  • Luxe give-away van de woning
  • Mooi om achter te laten op verenigingen
  • Versterkt online communicatie

Bestel woningbrochure

Veelgestelde vragen

House Presentation heeft werknemers in dienst die in het bezit zijn van een degelijke basiskennis en expert zijn binnen hun eigen werkveld. Dit zorgt ervoor dat wij kwaliteit leveren. Bovendien zetten wij altijd net die extra stap om ervoor te zorgen dat u zich onderscheidt van de massa.

Wij voorzien u van alle benodigde diensten en producten, zodat u niet met verschillende partijen zaken hoeft te doen. Dit maakt dat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden en zich verder nergens zorgen over hoeft te maken, terwijl wij doen waar we goed in zijn.

House Presentation niet alleen met u mee, maar denkt ook vooruit en anticipeert optimaal op de huidige marktontwikkelingen. Zo verzorgen wij een passende en volmaakte presentatie van uw vastgoed.

Na akkoord op de designs zal de brochure binnen 3 werkdagen bezorgd worden.