Hoogtefotografie, voor een compleet beeld van boven naar beneden

Waar voorheen gebruik werd gemaakt van dure luchtfotografie voor speciale objecten zoals landhuizen, bedrijfspanden en kastelen, hebben wij nu een budgetalternatief: hoogtefotografie. Met een speciaal ontwikkeld hoogtestatief fotografeert House Presentation het pand van top tot teen uit iedere gewenste hoek. Zo kunnen toekomstige kopers en huurders ook eindelijk die mooie dakkapel of die enorme tuin in volle glorie bewonderen. Bovendien wordt de koper beter voorgelicht, wat leidt tot meer vertrouwen in de makelaar.

  • Hoogtefotografie; fotografie van top tot teen
  • Geeft een beter beeld van de woonruimte
  • Te combineren met reguliere woningfotografie

Bestel hoogtefotografie

Veelgestelde vragen

House Presentation heeft werknemers in dienst die in het bezit zijn van een degelijke basiskennis en expert zijn binnen hun eigen werkveld. Dit zorgt ervoor dat wij kwaliteit leveren. Bovendien zetten wij altijd net die extra stap om ervoor te zorgen dat u zich onderscheidt van de massa.

Wij voorzien u van alle benodigde diensten en producten, zodat u niet met verschillende partijen zaken hoeft te doen. Dit maakt dat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden en zich verder nergens zorgen over hoeft te maken, terwijl wij doen waar we goed in zijn.

House Presentation niet alleen met u mee, maar denkt ook vooruit en anticipeert optimaal op de huidige marktontwikkelingen. Zo verzorgen wij een passende en volmaakte presentatie van uw vastgoed.

Maximaal binnen 3 werkdagen is de opdrachtgever in het bezit van de hoogtefotografie. Kunt u niet langer wachten, dan kunt u contact met ons opnemen en de mogelijkheden bespreken. Wij zullen er dan streven om de fotografie eerder aan te leveren. Houdt u er rekening mee dat dit door eventuele externe factoren niet altijd mogelijk is.

Nee, dit is niet nodig. Als u van tevoren aangeeft wanneer u afwezig zult zijn, zal onze fotograaf de sleutel bij de makelaar ophalen om deze zo snel mogelijk weer terug te brengen als het werk gedaan is. Hier zijn uiteraard geen extra kosten aan verbonden; wij zetten immers die extra stap voor onze klanten.

Bijna iedere fotograaf kan dit verzorgen tot 8 meter hoogte. Omdat er voor hoogtefotografie hoger dan 10 meter andere apparatuur gebruikt wordt, zal hier een andere afspraak voor gemaakt moeten worden.