Unieke floorplanner-plattegrond voor Funda

Bezoekers van Funda kunnen een woning met bijbehorende plattegrond in 2D en 3D bekijken. Een speciale bewerkingsmogelijkheid maakt het mogelijk om het object vervolgens interactief in te richten met meubels naar keuze. Eventuele verbouwingen kunnen zelfs virtueel verwerkt worden, om de keuzevrijheid van de potentiële koper of huurder te vergroten.

Door deze aantrekkelijke mogelijkheden wordt de kans op een snelle verkoop of verhuur vergroot en worden panden vaker, langer en intensiever bekeken door bezoekers van Funda. Ideaal voor u als makelaar.

Door haar unieke tekenservice kan House Presentation de plattegronden vervolgens snel leveren, met de bijbehorende kwaliteit en service, zoals u die van ons gewend bent.

  • Floorplanner-plattegrond voor een vaste prijs per gehele woning
  • Bepaal uw eigen export en maak zelf een 3D-plattegrond
  • Te combineren met een inmeting NEN2580go; u ontvangt een meetcertificaat

Bestel Floorplanner-plattegrond

Veelgestelde vragen

House Presentation heeft werknemers in dienst die in het bezit zijn van een degelijke basiskennis en expert zijn binnen hun eigen werkveld. Dit zorgt ervoor dat wij kwaliteit leveren. Bovendien zetten wij altijd net die extra stap om ervoor te zorgen dat u zich onderscheidt van de massa.

Wij voorzien u van alle benodigde diensten en producten, zodat u niet met verschillende partijen zaken hoeft te doen. Dit maakt dat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden en zich verder nergens zorgen over hoeft te maken, terwijl wij doen waar we goed in zijn.

House Presentation niet alleen met u mee, maar denkt ook vooruit en anticipeert optimaal op de huidige marktontwikkelingen. Zo verzorgen wij een passende en volmaakte presentatie van uw vastgoed.

Een bouwtekening of zelfgemaakte schets van het object is voor ons genoeg. Download voor de schets het tekenformulier via de website.

U krijgt van onze tekenafdeling twee soorten bestanden: een .FML-bestand en een .JPG-bestand.

De .JPG-bestanden zijn voor de presentatie en het .FML-bestand kan gekoppeld worden aan de presentatie van uw pand. Voor ondersteuning hierbij kunt u terecht bij de Customer Service van Funda.

Ja. Wijzigen is de eerste keer kosteloos en alle keren hierna zal House Presentation een kleine vergoeding vragen.

House Presentation garandeert een levering binnen 2 werkdagen en meestal kunt u de Floorplanner Funda plattegrond de volgende dag al ontvangen. Binnen 1 werkdag ontvangt u de wijzigingen retour.

Ja. Selecteer deze optie bij het bestellen en u krijgt de plattegrond nog dezelfde dag geleverd tegen een kleine meerprijs.

Als u zelf geen materiaal van een pand hebt, kunnen wij het object voor u komen inmeten. Indien gewenst, kunnen we gelijk foto’s komen maken. Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk langs.

Nee, dit kan niet. House Presentation besteedt veel aandacht aan haar diensten en producten en daarbij is de juiste kennis vereist.

Voor woningfotografie ontvangt u een van onze eigen professionele fotografen met een gedegen opleiding en een aanvullende interieurfotografie-opleiding. Voor een NEN-2580 meting ontvangt u iemand met een bouwkundige achtergrond. Wel proberen wij de afspraak tegelijk in te plannen, zodat alles in 1 afspraak voor u geregeld wordt.