Een energielabel maakt het energieverbruik in een woning inzichtelijk

Het energielabel voor woningen geeft in relatie tot soortgelijke huizen aan hoe energiezuinig een huis is. Vanaf 2013 mogen koopwoningen zonder energielabel niet meer verkocht worden en hoeven huurders minder huur te betalen als er geen energielabel aanwezig is.

House-presentation zorgt voor een energielabel voor uw pand en verzekert u zo van verkoop of succesvolle verhuur!

  • Inclusief standaard verbeteradvies
  • Verzorgd door erkende gecertificeerde adviseurs
  • Puntentelling ook mogelijk

Bestel Energielabel

Veelgestelde vragen

House Presentation heeft werknemers in dienst die in het bezit zijn van een degelijke basiskennis en expert zijn binnen hun eigen werkveld. Dit zorgt ervoor dat wij kwaliteit leveren. Bovendien zetten wij altijd net die extra stap om ervoor te zorgen dat u zich onderscheidt van de massa.

Wij voorzien u van alle benodigde diensten en producten, zodat u niet met verschillende partijen zaken hoeft te doen. Dit maakt dat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden en zich verder nergens zorgen over hoeft te maken, terwijl wij doen waar we goed in zijn.

House Presentation niet alleen met u mee, maar denkt ook vooruit en anticipeert optimaal op de huidige marktontwikkelingen. Zo verzorgen wij een passende en volmaakte presentatie van uw vastgoed.

Nee, dit kan niet. Voor een energielabel of puntentelling is een speciale certificering nodig. Wij proberen om alle afspraken met fotografen en inmeters tegelijk in te plannen, zodat alles in 1 keer geregeld wordt en het u het minste tijd en geld kost.