Privacy verklaring House Presentation

  1. Wanneer verwerken wij welke persoonsgegevens

    1. Op het moment dat u zich registreert bij House Presentation, een product aanschaft, een software-update doet of meedoet in een online enquête, verwerken wij onder andere uw naam, (email-) adresgegevens, contactvoorkeuren en creditcardgegevens.
  2. Waarvoor verwerken wij uw persoonsgegevens

    1. De persoonsgegevens die wij verwerken gebruiken wij om u te identificeren, om contact met u te houden (bijvoorbeeld naar aanleiding van een vraag over het gebruik van de diensten van House Presentation) en om onze afspraken over het gebruik van House Presentation te kunnen uitvoeren en handhaven.
    2. Hiernaast verwerken we deze gegevens om ons te helpen onze diensten te verbeteren, functionaliteiten te optimaliseren evenals onze marketing- en salesactiviteiten.
    3. Als u zich hiervoor heeft ingeschreven, gebruiken wij uw emailadres ook om u actuele berichten te sturen over House Presentation, zoals nieuws of ontwikkelingen omtrent House Presentation, software-updates en toekomstige evenementen. Mocht u niet langer in onze mailinglijst willen voorkomen dan verzoeken wij u een email te sturen naar info@soomedia.nl, of u uit te schrijven via MailChimp. MailChimp is gecertificeerd ondeer het EU/US Privacy Shield.
    4. De grondslag voor de verwerkingen van uw persoonsgegevens zoals hierboven genoemd, is het uitvoering geven van de overeenkomst met House Presentation. Voor het sturen van actuele berichten is de grondslag echter uw toestemming, die we u vragen voor dit gebruik. De verstrekking van uw persoonsgegevens is niet een wettelijke verplichting. Bij het niet verstrekken van de gegevens kunnen echter sommige diensten en functionaliteiten van de Website niet of niet optimaal worden geboden.
  3. Cookies

    1. Op de Website maken wij gebruik van technieken die informatie uit uw randapparatuur kan lezen of op uw randapparatuur kan opslaan (hierna: cookies).
    2. Zo kunnen wij met behulp van cookies statistieken bijhouden over hoeveel bezoekers de Website krijgt en welke pagina's het meest worden bekeken. We gebruiken voor het bijhouden van statistieken een cookie van Google, als deel van de "Analytics"-dienst. De informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is gecertificeerd onder het EU-US Privacy Shield.
    3. Verder kunnen wij dit gebruiksgedrag doorgeven aan advertentienetwerken. Dit gebruiksgedrag wordt door de advertentienetwerken gecombineerd met vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites krijgen waarop zij adverteren. Op basis hiervan wordt een interesseprofiel over u gemaakt, om u relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites, die zijn afgestemd op dit interesseprofiel.
    4. U kunt via uw browser geplaatste cookies verwijderen en het accepteren van (bepaalde) nieuwe cookies uitzetten. De volgende hyperlinks bevatten meer informatie over hoe dit kan worden ingesteld in verschillende internetbrowsers:
  4. Bewaartermijnen

    1. House Presentation zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor de doeleinden vermeld in artikel 2.
    2. Uw persoonsgegevens mogen langer bewaard worden voor zover dit noodzakelijk is om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals fiscale bewaartermijnen.
  5. Externe dienstverleners

    1. House Presentation maakt gebruik van externe dienstverleners voor het hosten van uw persoonsgegevens, voor het inplannen van afspraken en voor het uitvoeren van de verwerkingen bedoeld onder 3. "Cookies", zoals betaaldienstverleners. Zij kunnen uw persoonsgegevens ontvangen en/of verwerken voor zover dat noodzakelijk is voor de uitvoering van hun taken in onze opdracht.
  6. Uw rechten

    1. U heeft het recht House Presentation te verzoeken om inzage tot en correctie, verwijdering en afscherming van uw persoonsgegevens, of om bezwaar te maken tegen de verwerking. Daarnaast heeft u onder omstandigheden recht op dataportabiliteit. U heeft ook het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
    2. U heeft het recht uw eventuele toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens te allen tijde in te trekken. Dit doet niet af aan de rechtmatigheid van de op toestemming gebaseerde verwerkingen die plaatsvonden vóór deze intrekking. Intrekking van uw toestemming kan ertoe leiden dat House Presentation bepaalde diensten niet meer kan leveren.
  7. Wijziging

    1. Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. Wij publiceren de meest recente versie van deze verklaring op de Website.
  8. Vragen over de Privacy statement

    1. Mocht u vragen of bezorgdheden hebben over de Privacy Policy van House Presentation maakt u deze dan graag kenbaar via info@soomedia.nl.
    2. House Presentation wordt aangeboden door Soo Media B.V., gevestigd aan de Oranjebuitensingel 6 (2511 VE) te Den Haag, Nederland en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62700294.